Hospital Universitari Sant Joan de Reus

  


  Av. Josep  Laporte, 2
  43204 Reus (Tarragona)

  Cordinadora: Lourdes Rofes i Ponce
 
lrofes@grupsagessa.cat

  WEB

 




La Generalitat de Catalunya, a través del Dpartament de Salut i del Servei Català de la Salut i l'Ajuntament de Reus van fer realitat l'any 2010 el nou Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

El centre disposa de l’expertesa professional i de la dotació tecnològica necessàries per donar el millor servei a cada usuari. Així, està preparat per ser referència en determinades especialitats com Oncologia, Cirurgia Bariàtrica, Cirurgia Plàstica i Reparadora, Medicina Vascular o Cirurgia Toràcica, tot tenint molt present la seva vocació universitària.Per això la nova Facultat de Medicina es construirà a tocar de l’Hospital que, a més, té una important unitat docent .

La consulta per atendre les demandes de deshabituació de l’hàbit tabàquic es realitza a través dels professionals del servei d’Addiccions i Salut Mental de l’HSUJR. Des d’aquest servei també es realitza l’atenció al pacient fumador hospitalitzat, així com dels professionals de l’hospital. El comité promotor de l’hospital sense fum, es reuneix un mínim de 2 vegades l’any i organitza cursos de formació per professionals, així com activitats al voltant del dia mundial sense tabac.

El projecte hospital sense fum es va iniciar l’any 2000.

 

Certificat nivell ARGENT (2022-2025)

 

Veure tots els membres