Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi. Consorci Sanitari Integral

 

c/Jacint Verdaguer,90 
08970 Sant Joan Despí, Barcelona


Coordinadora: Ruth Ripoll Redortra
ruth.ripoll@sanitatintegral.org


WEB



El Consorci Sanitari Integral (CSI) és una entitat pública que presta els seus serveis en l’àmbit de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i el Baix Llobregat.

El nostre actiu més important són els més de 3.000 professionals que treballen als diferents nivells assistencials, atenció primària de salut, centres hospitalaris, centres sociosanitaris i residencials, amb l’objectiu de donar una resposta integral a les necessitats assistencials.

Dins la Comissió CSI Sense Fum, el comitè promotor vetlla per al compliment de la normativa del tabaquisme en centres sanitaris, així com fomenta la deshabituació de tabac tant de pacients com de treballadors fumadors, mitjançant la formació, la informació i l’assistència, entre d’altres.

Cada centre va començar el seu projecte de manera individual des de fa més de 10 anys. Ha estat aquest any 2016 que s’ha signat un conveni conjunt de tot el Consorci Sanitari Integral amb la Xarxa Catalana d’Hospitals Sense Fum on s’ha inclòs com a nou centre l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet.

L'Hospital Sant Joan Despí Moisés Broggi va iniciar el projecte Hospital Sense Fum l'any 2010.

 

Certificat nivell BRONZE (2022-2025)

Veure tots els membres