Parc Sanitari Sant Joan de Déu




Dr. Antoni Pujades, 42
08830 Sant Boi Llobregat, Barcelona

Coordinadora: Marisa Pugès
marisa.puges@pssjd.org


WEB




El projecte Hospital sense Fum al centre va començar l'any 2010. La primera enquesta de consum de tabac entre els treballadors del centre (2012) va detectar un34,5% de fumadors. 

Els indicadors de qualitat del projecte acreditats el 2011 al Qüestionari Selfaudit són de (98/168). El centre compta amb personal format en tabaquisme i una Unitat de Deshabituació Tabàquica ha ajudat a deixar de fumar a gairebé un centenar de treballadors.

Seguint el que marca la llei 42/2010 de control del tabaquisme tot el recinte és lliure de fum i així està senyalitzat.

El dia 31 de maig de 2013, com cada any, el centre celebra el Dia Mundial Sense Tabac que proposa la Organització Mundial de la Salut.


COMITÉ PROMOTOR

► Francesc Vilurbina. Director Mèdic ► Montserrat Contel. Referent Clínic de Servei Especialitzat en Rehabilitació Psiquiàtrica Intensiva (SERPI) ► Antoni Serrano. Coordinador Unitat Aguts ► José Miguel Ortiz. Supervissor Infermeria Unitat Aguts  ► Montserrat Salvó. Metge Empressa ► Albert Alonso. Supervissor Infermeria Àrea Discapacitats ► Carlos Solís. DUI Unitat Aguts. Formador de formadors ► David Herrera. Supervisor Infermeria Unitat Hospitalària Psiquiatria Penitenciaria (UHPP). Brians ► Esther Curto. Terapeuta Ocupacional ► Esther Francisco. Psiquiatra ► Olga Gonzalez. Cap Departament Comunicació ► Oti Arenas. Coordinadora  Serveis Rehabilitació Comunitària Baix Llobregat ► Rosana Hernando. Pneumòloga. Hospital General  ► Salud Vicedo. DUI Servei Pneumologia. Hospital General 


Certificat nivell ARGENT (2022-2025)

 

Veure tots els membres